Zuhal želi da kaže istinu maloj Nuran!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 101 epizoda peti deo,Zuhal želi da kaže istinu maloj Nuran!

By  | 

o-hayat-benim-101Zuhal želi da kaže istinu maloj Nuran!

Kenan u kafeu prilazi Huliji.Kaže joj da je od Džemala saznao da je u Bodrumu i da nije mogao da izdrži, a da je ne vidi kad mu je tako blizu.Kenan joj kaže da joj je uvek bio blizu iako nije smeo da joj pridje, kaže joj da nikad nije odustao od nje.Hulija mu kaže da je on naredio da bace kiselinu Bahar u lice, da je pokušao da ubije Ateša i da je zbog njega Doruk mrtav.Hulija mu kaže da joj je umalo oduzeo Ardu i da je on zver.Ona viče da je taj čovek ubica i da zovu policiju.Kean je grli i odlazi.

Sultan sa Salihom odlazi kod Zuhhal i njenog brata.Špricaju im nešto u oči i prete.Ali pretuče Zuhalinog brata.Evsun izlazi sa Nuran na binu.Bahar dolazi i gleda ih sa strane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Еvsun i Bahar odlaze da šetaju.Bahar joj kaže da još nije mogla da ode na grob svoje kćerke, kaže da ima čudan osećaj da joj je kćerka negde tu i da je živa.Nuran provodi vreme sa Bahar i Evsun je zbog toga napeta i nervozna.Ateš se nalazi sa Nehir u vezi vozila koje joj je oštetio.

Zuhal šeta sa bratom i vidi Evsun, Bahar i Nuran.Ona im prilazi.Zuhal kaže Evsun da je muči nešto, da li su rekli istinu Nuran?Bahar je zbunjena, Evsun uplašena.Zuhal kaže maloj Nuran da će joj reći nešto što će je jako iznenaditi i pita je da li je spremna to da čuje?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site