Zulal priznaje Nedžatu da ga voli kao muškarca!

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 26 epizoda,Zulal priznaje Nedžatu da ga voli kao muškarca!

By  | 

hqdefaultZulal priznaje Nedžatu da ga voli kao muškarca!

Melek govori majci da od danas ne ide na predavanja, jer sad zna da joj je Feride pomagala zbog Zulal. Zulal provodi noc sa Namikom. I Melek je očajna jer nije znala da joj je Zulal sestra. Nuket saznaje da Zulal nije Nedžatova rodjaka. Feride je dobila srcčni udar. Zulal se pomiri sa Melek, ali i sa Feride koja je na samrti. Zulal kaže Nedžatu da bi volela da je saznala svu istinu pre nego što se udala.

Nedžat pita Zulal da li voli Namika ili ne i da li se udala zbog Melek za njega. Zulal želi da mu odgovori, ali Namik dolazi. Namik govori Nedžatu da mu je žao što je on bio u pravu i oslovljava ga sa rodjakom. Evset i Zulal pričaju. Evset je nazove kćerkom, ali joj Zulal govori da je ne može zvati majkom jer je doživljava kao Evset. Halil napušta kuću nakon što sazna istinu o Zulal.Nakon što Zulal pročita da je Nedžat voli kao ženu odlučuje da mu prizna da je i ona njega oduvek volela kao muškarca, ali da je sada kasno za njihovu ljubav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site