Zvezda severnjaca 1. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjaca 1. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjaca 1. epizoda!

Kuzey Yildizi je priča o čoveku, ocu koga je žena napustila I ostavila sa tri kćerke. On pokušavada se sa njima vrati u svoj rodni kraj Ordu.

U svom detinjstvu,Kuzej I Yildiz su se zaljubili I verili. Ali kasnije, kada je Kuzel otišao za Istanbul na uneverzitet, on je zaboravio Yildiz I oženio drugu devojku u koju se zaljubio. 20 godina kasnije, Kuzeja napušta supruga I on je primoran da se vrati u svoj rodni kraj bez I jednog penija.Kuzej se vraća u svoj rodni grad, ali nakon onoga što je učinio on tamo više nema porodicu, jer ga se porodica odrekla.

Sa druge strane, Yildiz se nije oporavila udarca koji joj je zadao Yildiz, te nakon tog dogadjaja više nije imala vezu. Ona je sad ljuta što se Yildiz nakon toliko godina vratio, te obećava da će ga poslati nazad u Istanbul. Kuzej se kune da se neće vratiti. Yildiz se kune da neće da mu oprosti, a porodice se zaklinju da neće živeti u medjusobnom miru.

 

Sve epizode Zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site