Zvezda severnjača - 19. epizoda - Kuzej je upucan!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 19. epizoda – Kuzej je upucan!

By  | 

Zvezda severnjača – 19. epizoda – Kuzej je upucan!

Prevod: Maja 🙂

U NASTAVKU:
Čak ni zalutali metak ne može da zaustavi ljubav između Kuzeja-Jildiz, ali opet im se ljubav postavlja na ispit zbog starog neprijatelja!

Na kraju, Kuzej postaje žrtva Jašarevog ispaljenog metka i biva povređen. Ali taj metak ne sprečava jednog zaljubljenika da voli; upravo suprotno, Kuzej uspeva da iskoristi ovu priliku u svoju korist. Što se tiče Jašara, suočava sa se okolnostima kakve nije ni očekivao.

Čak ni zalutali metak ne može da zaustavi ljubav između Kuzeja i Jildiz, ali opet im se ljubav postavlja na ispit zbog starog neprijatelja. Kuzej prima metak, te se ponovo budi ta stara borba između porodica Kadioglu i Molaoglu; obe strane su učvrstile svoje granice. Granice ne uzimaju u obzir Jildiza i Kuzej, ali uključuju Kamera i Pojraz. Šeref i Jašar su neprijatelji svih ovih parova.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site