Zvezda severnjača - 21. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 21. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 21. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Kuzej i Sefer su se zaglavili u teškoj nevolji. Iako Jildiz i Nahide ne žele da ih ostave same, obe su toliko umešane u celu ovu priču da će sve ispasti iz kontrole. Pomoć za ova dva para doći će od nekog skroz neočekivanog.

Kako se odbegli iz Kapadokije vrate kući, oni ne dobijaju veselu dobrodošlicu u društvu. Pošto još uvek nisu imali dovoljno vremena da proslave slobodu nakon prepreka sa kojima su se bili suočili, zatiču sebe pod nekim novim neprijatnim okolnostima. Ovog puta, sve je jako zamršeno za Jildiz. Ona se suočava sa potpuno neočekivanom poteškoćom i jakim otporom od strane svoje porodice. Što se tiče Kuzeja, i taj ima svoje brige. Dan koji je čekao napokon je stigao. Hoće li on dobiti svoju slobodu?
Kuzej odbrojava dane do svoje sreće. Razmišljao je i radio sve da to postigne, te je to jedina stvar u umovima Kuzeja i njegovih ćerki. Najzad, oni dobijaju takvu ideju da će rešiti sve u potpunosti.

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site