Zvezda severnjača - 22. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 22. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 22. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Jildizini snovi su se ponovo skrhali i opet je pala na zemlju nakon trenutka u kom je smislila da je na sedmom nebu, ali ovog puta ne namerava pružiti Šule ono što ona želi – neće skakati u zaključke sama, želeće da shvati istinu isključivo.
Dok je Jildiz zauzeta u potrazi za istinom, Kuzej za svojom slobodom. Zajedno sa svojim ćerkama, on pokušava da dobije dokumenta od Tulin. Kuzej i njegove ćerke imaju jedan poslednji naum. Toliko su blizu do dobijanju dokumenata, ali nisu obratili pažnju na Jildiz koja im diše za vratom.

Kuzej i njegove ćerke učiniše sve da obezbede lep završetak, ali opet se promakla neka omaška. Kako bi dobio izveštaje, Kuzejev naum ispao je toliko nevin da se na kraju sve pretvorilo u noćnu moru. Kuzej i Jildiz se suočava sa nekim neočekivanim iznenađenjem.
Šta li sledi u njihovim životima?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site