Zvezda severnjača - 26. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 26. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 26. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Kako Jildiz nastavlja da radi sve što može sa namerom da se udalji od Kuzeja, zamalo što mu nije nevoljno oduzela život. Ovog puta, ona radi sve što može sa namerom da mu spasi život!

Iako joj to nije bila namera, Jildiz oseća veliku krivicu što je izazvala Kuzejevo dokazivanje ljubavi njoj svojim pokušajem smrti.

Kuzej, koji je besprestano prihvatao i prolazio svaki ispit postavljen pred njim, misli da je stigao do kraja – ali će nažalost morati da se suoči sa još više nedaća. Jildiz je odlučnija nego ikad. Kuzej, jedan nesrećni muškarac u ljubavi, dobija udarac bez obzira šta pokušao. Zato odlučuje da reši stvari tako što će se povući, ako već ne može da ih sredi svojim prisustvom. I ukoliko to ne upali, onda je Jildiz možda u pravu. Ljubav njima oboma nije pružila ništa drugo osim patnje, ali sad postoji samo jedan način da se izdržljivost njihove ljubavi ispita – tako što će naš junak Kuzej otići.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site