Zvezda severnjača 35. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 35. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača 35. epizoda!

Vrisak koji je Jidliz držala u sebi jako dugo, konačno je čuo svako, ali ona je stigla do kraja i totalno je iscrpljena. Vi[e nema snage da se bori za svoj život od pre 20. godina, niti ima vi[e snage da živi tamo.

Možda će ova ljubav ići u drugom pravcu. Jildiz će biti osobođena. Ipak, stvari ne idu onako kako ona želi. Jildiz se ponovo nalazi u središtu “krivice”. Kuzej će uraditi sve da bi dokazao svoju nevinost. Uprkos tome što Kuzej čini sve za Jildiz, on shvata da se ništa ne menja i on menja svoju taktiku.

Uz pomoć Sefera i Ruhija, Kuzej kidnapuje Jildiz. Iako Kuzej misli da će Jidliz rasplamsati njihovu ljubav, njemu ostaje pregršt pepela. Ipak, on se i dalje nada da će se ova ljubav podići iz pepela. Kuzej je odlučan da dokaže da ništa neće stati između njihove ljubavi i da neće odustati od Jildiz, ali opasnost koja ga prati neće im dati mira. Kuzej nije svestan poblema koji mu se približava.

SVE EPIZODE SERIJE ZVEZDA SEVERNJAČA

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site