Zvezda severnjača 38. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 38. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača 38. epizoda!

Nakon onoga što vidi Yildiz je iznenadjena i razočarana. Bulet će napustiti njen život bezuslovno. Barijere izmedju Yildiz I Kuzeja nestaju jedna po jedna. Do ovog trenutka, tamni oblaci koji ni jednog trenutka se nisu sklonili sa neba iznad ovog para, počinju da se razilaze polako i konačno sunce za njih dvoje počinje da sija. Kuzey i Yildiz konačno mogu razmišljati o sebi i svojoj budućnosti.

Kuzey i Yildiz se pripremaju za svoje venčanje, a u dubini duše se brinu da nešto ponovo ne krene naopako. Ipak se ispostavi da njihove sumnje i strahovi nisu bili neopravdani. Ljubavnici od pre 20 godina se susreću sa preprekom od pre 20 godina – Yasarom.On želi da testira Kuzeya na svoj sopstveni način.Iako je Kuzey veona siguran u sebe, test je opasan i težak.

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site