Zvezda severnjača 41. epizoda! Kuzejevo i Yildizino venčanje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 41. epizoda! Kuzejevo i Yildizino venčanje!

By  | 

Zvezda severnjača 41. epizoda!Kuzejevo i Yildizino venčanje!

Kuzey konačno stiže na veče kane i tako ne razočara Yildiz. Yildiz ne zna kako je on stigao tu. Bilo kako bilo, sada su svi srećni…za sada.Obe porodice su na okupu i srećne i to su zaslužile jer su tugovale godinama. Ipak, pošto je Kuzey dfošao na svoju kanu kao čovek u žurbi, sada će morati za to da plati.

Ipak šta god da se dogodi, on će prisustvovati svom venčanju.Kuzey je prošao sve testove koje mu je dala Yildiz, ali i njen otac, a sada ga testira i sudbina. Može mu se dogoditi bilo šta, ali on neće odustati.On neće odustati dok mu se najlepši san ne ostvari i postane stvarnost.

Dvolje zaljubljenih su sada pred vratima i spremni su da udju i izgovore sudbonosno da.Samo nekoliko koraka su dalje od svoje sreće.

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno