Zvezda severnjača - 44. epizoda

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 44. epizoda

By  | 

Zvezda severnjača – 44. epizoda

Prevod: Maja 🙂

Kuzej i Jildiz se jesu venčali i osnovali svoju zajednicu, ali još ima briga koje ih muče. Niko ne uspeva da razume Jildizinih strah vezan za decu. Ona želi da bude srećna, ali prosto ne uspeva da rukovodi ovim strahom; zato, odlazi na razgovor kod psihoterapeuta, međutim – ni to se na kraju ne ispostavi korisnim.

Kuzej ima puno posla: bori se za Jildiz, za svoje kćeri i još ima briga oko poslovnog života. Očinstvo, poslovanje i brak jesu težak teret, ali Kuzej ne dozvoljava da ga to remeti. Dovoljno je jak da se izbori sa svim i svačim, te ne dopušta da mu išta opet uništi život. Međutim, sledi jedan nov bolan ispit s kojim par mora da se suoči… i njega, priznaćemo, nisu očekivali.

Sve epizode zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site