Zvezda severnjača - 48. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 48. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 48. epizoda

Prevod: Maja.

Jildiz, poput Kuzeja, nije uspela da upravlja sobom i zadaje Engin Aru kaznu po svojoj zamisli. Međutim, ovo je bila poslednja kap u već punoj čaši.
Engin Ar ne može više da trpi kažnjavanje od Kuzeja i njegove porodice, te namerava da ih prijavi i tuži. No, Kuzej je odlučan da smiri strasti na bolji način ovog puta.

Dok se Kuzej bavi time, njegove kćeri su, bez njegove saglasnosti, otišle na planinu. Namera im je da provedu jedan rasterećen dan u prirodi, daleko od gradske buke i nemira. Svakako, na kraju dana, uspevaju da i taj dan nekako učine rastresenim. Ispada da su sad završile u većoj nevolji nego ranije.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site