Zvezda severnjača - 7. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 7. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 7. epizoda!

Prevod: Maja 

7. epizoda:
Ponovo, Jildiz nije u stanju – ne može da ide protiv Kuzeja. Večita bitka između nje i Kuzeja nastavlja se upravo tamo gde je stala. Međutim, sad su svi uključeni u nju. Kadiouglovi i Molaogluovi ovog puta sklapaju dogovor da spoje Kuzeja i Jildiz. Ali bez obzira šta pokušali, ne uspe.

Iako Kuzej i Jildiz ne mogu da se zbliže, oni ne mogu ni da budu dugo razdvojeni ni da okrenu leđa jedno drugom. Opet kad Kuzej upadne u nevolju, Jildiz je prva koja mu dotrčava u pomoć. Kuzej očito ne ume da se drži dalje od nevolje, a srce mu se lama ponovo i ponovo. Devojke su opet uradile sve moguće da izlude Kuzeja.

Dok se Kuzej sa jedne strane muči sa brigama oko devojki, sa druge rešava svoje lične muke. Na kraju se dogodi ono čega se najviše pribojavao, pa postavlja se pitanje da li Kuzej najzad digao ruke od svega i svih.

Sve epizode Zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site