Zvezda severnjača - 8. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 8. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 8. epizoda!

Prevod: Maja 

8. epizoda:
Kuzejeve radnje imaju obrnuto dejstvo – sad se iznenadno brani.
Kuzej je ponovio Jildiz da ju je voleo, ovog puta još jače vičući te reči drveću i planinama. Ali postoji nešto što nije razmotrio. Jildiz pravi iznenadan korak, takav da je možda po prvi put zaprepastila Kuzeja kao nikad ranije. Kuzejeve radnje imaju dejstvo suprotno onome što je očekivao. On sad zatiče sebe u odbradbenom stavu.

Jildiz se pribrala i njena veza sa Kuzejem odsad preći će ravnotežu. Sve oko nje igra bitnu ulogu u tome. Kuzej je u stanju u kome nikad ranije u životu nije bio, a Jildiz uživa u tome. Opet mora da se suoči sa osećanjem koje ranije nije imao, kao i sa svojom sestrom i curama. Cure prolaze kroz ljubavne boli, a Kuzeju puca glava zato što njegova sestra ne zna kako da se ophodi prema tome. On nikako ne može da prihvati novo ponašanje Jildiz.

Dela Pembe i Nahide najzad dovode slomljena srca zajedno. Mada, hoće li sve to zaista da ih spoji ili pak potpuno rastavi?

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *