Zvezda severnjača 9. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 9. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača 9. epizoda!

Prevod: Maja

Kuzej i Jildiz su se borili za svoj ljubavni život proteklih 20 godina, ali hoće li biti okončan i pre nego što je počeo?
Kuzej je ponovo uradio svoju stvar – uspeo je opet da se poigra Jildizinim snovima i duboko je povredio. Ali ovog puta nije njegova greška, jer se ni ne seća šta se dogodilo ni šta je uradio.

Međutim, Jildiz nema ni snage ni volje da ponovo popravlja stvari. Odlučila da je zatvori Kuzejevo poglavlje u svojoj životnoj knjizi jednom zasvagda. Ali je ovog puta Kuzej prilično odlučan. Rešen je da učini šta god treba da dokaže Jildiz da je zaljubljen u nju i tim potezima oni ispravljaju izgubljeno vreme od svih tih godina.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site