Odbačeno siroče - 07.03.2016. - Vivaan uzima od Suraja pismo za Chakor! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – 07.03.2016. – Vivaan uzima od Suraja pismo za Chakor!

By  | 

capture-20160308-212420

Epizoda počinje sa Surajom koji šokira Chakor pozvavši Imli tu. Veli da je Imli obavila sjajan posao. Chakor se prisjeća Imlinih riječi i govori joj da je prevarila. Imli joj kaže da joj je već rekla,ona (Imli) je lojalna Suraju. Suraj podsjeća Chakor da je ona rob i njena prošlost,sadašnjost i budućnost su u njegovim rukama. Pokazuje joj pismo i odlazi sa Imli. Chakor gleda,”Yeh Hounslon Ki Udaan Hai” svira u pozadini,Kasturi dolazi.  Govori joj da se Imli neće nikada promijeniti,uništila je njene (Chakorine) snove,Imli ne zna koliko je ova trka važna za njihovu slobodu. Chakor se nasmije,govori joj da ne misli tako,Imli je odvela do marketa i ovo je dio njenog uspjeha. Kasturi govori da nije tako,ne želi da čuje ništa o Imli. Chakor je zagrli i pita je da se ne brine o Imli,naćiće to pismo. Kasturi kaže kad bi Imli bila tako zrela kao ona (Chakor). Chakor veli da će sve biti u redu,neka idu kući. Odlaze.
Chakor vježba trčanje noću i misli o Surajevim riječima o pismu. Vidi da Vivaan ide negdje i zaustavi ga. Nasmije se i kaže ‘Vivaan’. Vivaan se nasloni na auto i posmatra nebo. Ona ga pita da li to razgovara sa Chandu ji,on je rekao da je mjesec izgleda kao mrlja na prelijepom nebu. On je upita da li ga to prati. Ona negira,veli da je vježbala za trku. On je pita da ode,naljuti se. Krene otići. Chakor ga pita da sluša,do kada će se ljutiti,šta se dogodilo,bili su dobri prijatelji u djetinjstvu. Veli da je Imli povela u market,jako važno pismo stiglo je do Suraja,Imli je pogriješila. Vivaan je pita zašto mu govori to sve,ne želi ništa da sluša. Ode. Chakor se pita šta se dogodilo sa Vivaanom.
Jutro je,Bhaiya ji pije čaj. Vidi da Chakor trči i prisjeća se svoje uvrede. Baci čaj u ljutnji. Suraj ga pita da se prestane brinuti zbog Chakor,ona će učestvovati u trci kada joj on (Bhaiya ji) da dozvolu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *