Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (171. ep.) 18.03.2016. – Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

By  | 

capture-20160319-144305

Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Rana ji razmislja o Gayatrinim pitanjima, zatim zacuje neku staru pesmu. On podje prateci zvuk te pesme, shvati da ju je Gayatri pevala. On je upita kako zna o toj pesmi. Ona mu veli da mnogo ljudi znaju o toj pesmi, i upita da li ga je njeno pevanje pokrenulo. On negira, ne zeli da prica o tome sada. Ona govori da sve sto njega pokrece, nije dozvoljeno u palati (valjda). Ona doda da nije videla da je srecan na nijednog njegovoj fotografiji sa Rajeshwari. Rana ji govori da je njegovo vencanje sa Gayatri bila trgovina. On vikne da je moguce da ga je Gayatri volela, ali ga je ona upucala u glavi i samo je to tacno za njega. Gayatri, naravno, kao Savitri, veli da se Gayatri licno bacila sa litice, sta bi dobila ubijajuci ga. Rana ji vikne da bi dobila tron. Gayatri govori da se ona nije vratila da preuzme tron, cak ni za jedan jedini zlatnik. Rana ji ponovo ima glavobolju, pocne da vice govoreci da ne zeli nista da cuje. Gayatri veli da mora slusati, iz razloga sto mozda, ono sto on zna nije istina. Pita ko je odveo Gayatri na liticu, i ko ju je naucio da puca tamo. Rana ji vikne, i u besu on ispali metak. Gayatri se sagne dole kako bi se sacuvala od metka. Rana ji je zapanjen zbog onoga sto je licno uradio, on vikne Gayatrino ime. Njegova glava ga pocne boleti, on samo sto se ne onesvesti. Gayatri mu pomaze da stigne do svoje sobe, i sedne na krevet, on joj gurne njenu ruku. Ona sedne na krevet, i polozi njegovu glavu u njeno krilo. On je uhvati za ruku, njena suza padne na njegovo celo, ona je pocela plakati. Ona razmislja kako se on izgubio u lavirintu lazi, ona ce mu pomoci da se izvuce odatle. Rajeshwari dolazi unutra, ona govori Gayatri da je ona tu kod Rana ji-a, iako je samo sluzavka. Gayatri je ucutka i kaze da Rana ji nije dobro. Doda da je Rana ji imao vrtoglavicu, ona mu je samo pomagala. Rajeshwari kaze da ona odlicno poznaje zene koje su njene klase, sta su one sve spremne da urade kako bi imale muskarca zarobljenog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *