Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (171. ep.) 18.03.2016. – Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

By  | 

capture-20160319-144358

Gayatri je pita kako ona to moze da zna, da nije to mozda i ona radila. Rajeshwari zgrabi Gayatri, i izvuce je napolje na hodnik. Svi se skupe tamo. Kokila upita sta je uradila. Gayatri upita sta je njen greh. Rajeshwari izmisli da je ona krala po palati. Kokila govori da Savitri deluje poput osobe od poverenja. Rajeshwari ipak nastavlja sa lazima, govoreci da ju je videla danas sopstvenim ocima kako krade. Ona doda da Savitri od danas nece ziveti u palati, ona je odvuce i izbaci napolje iz palate, zakljuca kapiju iznutra. Kunwar prokomentarise da je Rajeshwari pocela da se ponasa kao da je ona kraljica, pocela je da umislja da je kraljica. Bari Rani Maa veli da mora da uradi nesto. Gayatri je vani, ona razmislja da je naporno radila da predje prag te palate, sada su opet ona i Rana ji odvojeni jedno od drugog, jedan je sa jedne, a drugi sa druge strane tih ulaznih vrata. Razmislja kako sada Rana ji stize, on mora imati uticaja na situaciju. Kokila se zali Bari Rani Maa da Rajeshwari nije dozvolila da Kunwar vise vozi motor, kada je samo jedan bio van funkcije. Bari Rani Maa govori da je sada potrebno da vrate Rajeshwari nazad, obzirom na to da sada nastoji da ih povredi. Behlul Singh cuje ovu konverzaciju i odlazi. Kunwar primeti da je nekoga bilo, ali govori da je to verovatno bila njegova greska. Bari Rani Maa veli da moraju da drze oko na Rajeshwari, a i na Rana ji-a. Rana ji ustane i pita gde je Savitri. On govori Rajeshwari da je on pao, imao je vrtoglavicu i samo sto nije pao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *