Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (171. ep.) 18.03.2016. – Rajeshwari izbaci Gayatri iz palate!

By  | 

capture-20160319-144432

Doda da se ne seca nicega nakon toga. Rajeshwari veli da ju je otpustila sa posla. Rana ji kaze da to nije moguce. Ona veli da ju je videla kako krade njegov prsten. Zatim razmisli i dolazi do zakljucka da mora da ucini da prsten nestane, kako bi Rana ji poverovao. Rana ji pogleda ka svojoj ruci, on pita kako je to moguce. On razmisli kako je Savitri bila ushicena jer je videla zlatan lanac, zatim kaze da ona ne spada u takvu vrstu devojaka.
Rajeshwari mu kaze da je to sigurno istina, ali da li ce poverovati svojoj supruzi ili sluzavki. Rana ji se zatim priseti Savitrinih reci da ucini ono sto mu srce kaze, da pokusa da vidi ono nevidljivo i da pokusa da otkrije laz. Rajeshwari kaze da je on (Rana ji) bolestan, sve je to njena odgovornost a on se mora odmarati. Rana ji se uspravi u besu, on veli da otpustiti Savitri nije bila ni njeno (Rajeshwarino) pravo, a ni duznost. Ona moze da optuzuje Savitri koliko zeli, ali pravo na odluku ima samo on, Rana ji. Iskljucivo ce on odluciti kako ce kazniti Savitri ako je ona nesto ukrala. Niko drugi to nece uraditi, cak ni ona, Rajeshwari.
Najava: Rana ji dovede Gayatri, Savitri u palatu. On govori Rajeshwari da ce dati sansu Savitri da dokaze da nije kriva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *