Volim samo tebe (29. ep.) 01.08.2014. – Išani položi test!

Indijske Serije

Volim samo tebe (29. ep.) 01.08.2014. – Išani položi test!

By  | 

Išani položi test!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Išani, koja je zabrinuta, nakon što je uradila zadatak. Brine se kako će proći i reši da popriča sa Ranvir, koji maksimalno pokušava da je opusti i razveseli. Ona čuje da su rezultati testa objavljeni na glavnoj tabli. Ranvir kaže da oseća da će biti slavlja. On nastavi da se dere, a ona mu kaže da ćuti kako bi videla svoje rezultate. U međuvremenu, Diša ga čuje kako priča sa Išani. Ranvir prekida telefonski razgovor i trči da pomogne Diši. Kako on ode, Išani otkrije da su joj rezultati ispravni i da je prošla. Išani uzbuđeno kaže da je uspela i posle vidi da je Ranvir već prekinuo poziv. Ona pokušava da ga zovne opet. Ranvir vidi njene pozive, ali ne može da se javi, zbog Dišinog pretvaranja.
Išani je zabrinuta i uplašena da se nije nešto loše desilo. Ona reši da pozove Čiraga onda i podeli sa njim srećne vesti. Diša mu onda prizna da je samo pravila dramu, trebalo joj je malo napetosti i zabave. Ranvir se uznemiri, jer se nije javio Išani, zbog ove kraljice drame (Diše). Utom, Išani pozove Čiraga i kaže mu kako je prošla, a Čirag joj čestita na tome. Ona je veoma uzbuđena. Konačno, Čirag zove Ranvira i podeli sa njim vest o Išaninim rezultatima. On je tužan i povređen, jer je ona odmah javila Čiragu za rezultate. Čirag mu kaže da se sve odigrava lepo baš kako je on hteo. Ranvir mu kaže da to nije hteo samo on, već i sam Gospod Bog. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *