Miti je izgubljena u šumi!

Indijske Serije

Odbačena (1 326. ep.) 27.02.2014. – Miti je izgubljena u šumi!

By  | 
Miti je izgubljena u šumi!

Miti je izgubljena u šumi!

Svi kreću u šetnju. Miti vidi da Ambika ne kreće pa je pita šta to radi. Ova joj kaže da krene, ona će pokupiti stvari koje su ostale. Miti se nudi da to uradi ona (počinje da kašljuca), a da Ambika krene. Sankrant kaže da će je sačekati, ali Miti kaže da je Ambika toliko uzbuđena što će ići sa njim, neka idu oni, ona će ih stići. Akaš je zove, pita koliko joj treba. Miti mu kaže da svi idu, ona će doći za 2 min. Ratore je pita da li je sigurna. Na putu ima znakove za smer. Miti odgovara da je sigurna. Mukta se šali pa hvata Akaša pod ruku, pita je l’ nema ništa protiv da krene sa svojim dečkom. Višnu kaže Mukti da bi i on nju pravio ljubomornom samo da i Miti ide. Miti se pita šta nije u redu s njenim grlom, kašlje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti je završila šta je imala i krenula. Ratore i ostali prate znake na putu. Mukta kaže Ratoreu da ide prebrzo. Ovaj je pita ko je onda star. Ambika kobajagi stane da izvadi kamenčić iz obuće, kaže Sankrantu da nastavi, ali on hoće da je sačeka. Akaš kaže Sankrantu da Ambika nije mala, doćiće sama. Sankrant krene. Ambika je zaostala, ugleda Miti koja je zauzeta fotografisanjem, pa iskoristi priliku da pomeri znak za pravac kretanja na drugu stranu, ka šumi. Miti ga prati i zalazi u nju. Ambika je posmatra krišom i zadovoljna je. Ponovo vraća znak na mesto. Prikazuju Miti kako ide u pogrešnom smeru, dok su ostali na drugoj strani. Miti shvata da se izgubila, pokušava da vikne Akaša, ali je izdaje grlo. Na telefonu nema signal da bi mogla da ga pozove. Opet pokuša da vikne Akaševo ime, ali ne može, čak ni nakon uzimanja vode. Pita se šta joj je sa glasom i kako će dozvati bilo koga. Pita se gde su oni otišli, ništa joj nije jasno. Kako da ih nađe. Ambika razmišlja kako Miti neće moći da ih nađe, neće moći ni reč da progovori. Seća se kako je pomešala cinober s mlekom. Ratore i ostali zastaju na brdu. Ratore uživa što su daleko od grada. Mukta predlaže da se slikaju. Ratore ih slika. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *