MN 05.03.2014,Manuov rezultat je pozitivan - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 05.03.2014,Manuov rezultat je pozitivan

By  | 

kAJLJANI I mANUManuov rezultat je pozitivan
Epizoda pocinje kako K cita novine I kaze das u se stvari u drustvu promenile.J I Ganga silaze sa sprata sa Manua I Abhija.K pita J sta ce oni raditi dok on bude zauzet na konferenciji.J kaze d ace ih izvesti malo nakon konferencije.Gena kaze da je to lepo.K im kaze da prvo doruckuju.J kaze da moraju odmah da krenu,jer vec kasne.K se slaze.Gena kaze Manuu da ne pravi problem Gangi.J I Ganga uzimaju K blagoslov I odlaze.Gena kaze d ace to biti promena za njih,a K da ce Haveli bez njih biti pust.

Rakhi dolazi da poseti Viveka I trazi od njega da jede.Vivek joj kaze da govori kao majka.Rakhi je emotivna I kaze mu da nedostaje I majci,trazi od njega da se vrati kuci.Vivek kaze da se nece vratiti dok majka I otac ne private istinu I kaze da je srecan sto mu je ona donela dorucak.Rakhi kaze d ace ostati sa njim.Vivek joj kaze da bude uz roditelje.
Sanci cita.A joj kaze da je neko dosao da je poseti.Payal ulazi.Sanci gleda u nju I izvinjava joj se.Payal kaze da je sve ok,da joj je mnogo nedostajala jer joj je ona najbolja prijateljica.One se grle,Sanci joj zahvaljuje.Payal joj kaze da ju je A ohrabrila da razgovara sa njom.Payal dobija poziv od oca koji joj kaze da dodje kuci.Payal kaze Sanci da im je potreban stanar.Sanci predlaze Vivaka.Payal se slaze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Doktor kaze J da ce prva analiza biti biopsija kostane srzi.Ganga kaze da ce to biti bolno.Doktor kaze da ce mu dati anesteziju.Zatim kaze sestri da pripremi Manua za biopsiju.Menu ne zeli.Ganga mu objasnjava da ide I da ce mu to smanjiti bolove u stomaku.Sestra ga odvodi.

Sanci I Payal odlaze kod Viveka u hotelu.Vivek ih pozdravlja.Sanci kaze da se nada da ga ne uznemiravaju.Vivek kaze ne I kaze im da sednu.Sanci ga upoznaje sa Payal,zatim ga pita za roditelje.Vivek kaze das u I dalje uznemireni I da ce se on vratiti kada ga oni pozovu.Sanci mu kaze da Payal treba podstanara I sugerise mu da tamo odseda.On se zahvaljuje I kaze da mu je I ovde udobno.Payal u Sali kaze,morate da platite kiriju.Vivek joj kaze da mu ostavi adresu.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

10 Comments

  1. ALEKSA says:

    O Boze, zar rak krvi?
    Nadam se da ce ga Jagi izleciti.
    Spori su k’o kornjaca, nista ne rade itd…

  2. VERICA says:

    Dobro vece dragi prijatelji,
    Epizoda danas vrlo lepa, i sto bi Indusi rekli emotivna.
    Pomesane su mi dve vrste emocija.
    One veselije prirode, i one sto ne vode srecnom zavrsetku.
    Kao prvo, obradovala me je poseta nasoj preobracenici Sanciti.
    To je prava prijateljica, koja je dosla na mucnu situaciju, ne znajuci sta je ceka.
    Ali, Sancina skrusenost ostavlja utisak i na Pajal i na nas gledaoce.
    Nekako mi doslo zao one male vestukare, male zlobnice i sebicne gadure.
    Sad mi je sva mila, ljupka i draga, a oni pogledi sa advokatom , slute na srecnije dogadjaje.
    Neka, zasluzili smo malo i sunca u kisnoj sezoni.
    Malog Manua gledam i mislim, Boze, valjda nisi tako okrutan, da malo dete kaznis za necije grehe!
    Ne nadam se najgorem, mislim da ce neka nova metoda uciniti da nas Manu i dalje trckara po Haveliju na opstu radost svojih roditelja kao i scenarista, do sledece zrtve.
    Pitam se KO CE POTONJI BITI NA REDU?
    Ko jos nije bio upucan, bolestan, pretucen, silovan, razveden ostavljen?
    MOZDA BABA I DEDA UPLOVE U NEKU ROMANSU?
    Slatka mi sestra Vivekova.
    Sta cemo s njim?
    Kome da je damo?
    Mozda Mahiju?
    A Mahi je imao *nesto* sa Asimom.
    Onda Asimu da damo za onog silovatelja, kad izadje iz zatvora skrusen i sasvim K`O NOV!
    TAMAN.
    OSTALI NEKA RASTU.
    PA DO 2033. GODINE, KO ZIV, KO MRTAV, CE IH POSPAJATI, POUDAVATI I POZENITI.
    AFERIM!!!!!

    • ALEKSA says:

      Hahahaha, Verice obozavam citati tvoje eseje. Slicno razmisljamo…
      A bilo bi extra kad bi baba i deda upali u aferu, rejting bi bio 10.00 mil.
      Pa ovako, Manu neka ozeni Gaurinu devojcicu, a Nandu Tiprinu cerku. Tako bi Bajron prevario Sumitru i bila bi to uzbudljiva ljubav izmedju Bajrona i Tipri.
      A dadisa moze slobodno da nosi stap, jer je odavno postala prababa.
      Sto se tice Sumitre i Gene mogu slobodno da spremaju kupus za rucak umesto gija i ostalih jela…
      Abimnaju neka odraste do jedno 6-7 godina kad krece u skolu. Nek bude neki smeker u fazonu da se pozdravlja ”Gde si lafe”… Hahahaha! Idemo dalje…
      U 2 500 epizodi nek’ uvedu neku domacu zivotinju u kuci s cime ce se igrati Nanduova deca, a i Manuova. Ganga i Jagi nek’ uzivaju po stare dane…
      Baba nek umre u 103 godini od vode u venama koja je ugusila. Sahrana svi placu, sem Gauri i Tipri.
      Sto se tice Gauri, doce sa svojom cerkom odnosno sa Manuovom zenom.
      I naravno, Anandi i Siv do 2 000 su bili skupa, onda Siv ode u London i ona se zabavlja sa Anupom. O Boze, necista krv! Nasa Sofka odnosno Anandi ima sex sa dedom.
      Sto se tice Amola, pokretan, stidljiv i uziva da nanosi bol Anandi, posle silnih samarcina, on odluci da je napusti i ode u postanare.
      Sto se tice Dadu posle babine smrti on ima mozdani udar, nepokretan, ostali brinu o njemu.
      Alok i Ira, hladni, mrtvi k’o neki Nemci, nigde ljubavi i odluce da se rastave…
      Ira ode za jednog bildera u Delhiju. Duga je to prica!
      U 40 i 60 godini postale babe, prababe i sl.
      Inspiracija u toku, da za oko 3 000-tih epizoda (to je zavrsne epizode) Sanci da poludi i ode u ludnicu. Bajron i Sumitra se pomirili posle sexa sa Tipri, jer je shvatio da je Sumitra najbolja.
      Dalje, Ira i bilder imaju romansu vec 500 epizoda. Ostali nista posebno, Alok kuci ziv i zdrav pazi unucad i praunucad, deda umro od srca. Za Sanci sam rekao, Mahi i Asima u braku 1 000 epizoda, Anandi shvatila da je njen deda, tj. Anup mator i tako je nasla drugog muskarca 25 godina mladjeg od sebe, Siv se vec odavno ne pojavljuje u seriji, kao da je preminuo, otisao je u London odavno s poslom.
      Eto tako, 3 000 epizoda i kraj. Kao sto vidite, svi su srecni – nesrecni, aktivni – neaktivni itd.
      Svidja li vam se moja inspiracija? Komentarisite…

      • VERICA says:

        Cestitam,
        DOKTORE, POSTALI STE MAJKA!
        Ti Leksi, zasluzujes aplauze, ako ni zbog cega drugog, ono bar zato sto volis, naravno moje esejcice, i sto znas za njih.
        Znaci, mi ne da *slicno razmisljamo*,
        MI SE I ZNAMO!
        Znaci, monsunske kise su ostavile neizbrisiv trag na tvoj spisateljski poriv, te ove kisne sezone, moze se ocikivati ne samo ESEJ OD TEBE, VEC I NEKI LJUBAVNI ROMANCIC, sa temom, *PRVI SUSRET SA VERICOM NA SAJTU MN, ZNATNO JE UTICAO NA MIGRACIJU PUZEVA IZ RASKISELJENOG RADZASTANA, U NE BAS SUNCANI KASMIR, SNEGOM ZAVEJAN OVE GODINE*.
        Ti ces verovatno osvojiti prvu nagradu na MEDJUNARODNOM SAJMU KNJIGA U MUMBAJU EKSPOZITURA MALI MOKRI LUG, STATUU BOGINJE ANANDI, NA PODLOZI OD ZLATNIH SUZA PROTKANIH DIJAMANTIMA, BIVSIH MALIH NEVESTA, SVE ZAVIJENO U INDIJSKO PLATNO IZATKANO U PRVIM BRACNIM NOCIMA OD CEZNJE, SNOVA I UZALUDNOSTI ZIVOTA.
        I BLA, BLA, TRUC.
        EVO TI AUTOGRAM, DA SE POHVALIS POZNANSTVOM SA NEOBICNOM SPISATELJICOM OVIH UMNIH REDOVA.

  3. Lelita says:

    Epizoda puna bola i tuge i opet drame.Sada je u pitanju Manu.Drama,kako samo Indijci znaju da naprave.Odlicne scene Jagija iGange.Dobro su ih odglumeli.Sanci i njen opravak nesto preko noci.Kao da joj s enista nije dogodilo.Malo vise nerealno,ali koliko takvih stvari smo vec gledali u seriji.Anandi i dalje izigrava ne samo kucnu pomocnicu nego i dadilju.Zaista potpuno je serija otisla u drugom smeru.Ni nalik onoj nekadasnjoj seriji koju smo svi tako voleli i jedva cekali da je gledamo.Toliko dugo traje i nemaju vise sta prikazivati sto ima direktne veze sa osnovnom temom serije.Viidm pocetak ljubavne price Viveka i Sanci je naznacen.

  4. radici says:

    Dobra vece,
    Epizoda interesantna ali i tuzna ,necu je komentarisati.
    Dojmila mise prepiska izmedju Verice i Alekse ,interesantni su ,Verica odavno
    nam donosi vedrinu sa svojim komentarima.
    Aleksa opasan’DECKO’ napisao nam scenario i sve nekako pretumba ,neke sahrani nekima nadje ljubavnice , sa Anandi da nekazem sta uradi,ali Jagija ostavi da uziva u starosti,sto ce reci da mu je Jagi ljubimac naravno uz Gangu,bas fin nas Aleksa

  5. michel says:

    uuuhhhh.ALEKSA, ala si ga zamrsio….ni jedan slican horor film nisam gledala, slican tvom scenariju….cak i ULICA BRESTOVA….zvuci bolje…ajde sto si pozeleo da Siv napusti Anandi….ali gde si spario nju i Anupa….pa to mu je otac…daleko je to od NECISTE KRVI, to je TOTALNI NE MORAL….ja bih ti preporucila da ne pises vise scenario, jer uopste nemas smek za te stvari….verujem da si hteo da budes malo duhovit….ali ispade malo vise glupo…nije to “spanska serija”…pa ko koga dohvati…..ipak su indijci konzervativniji narod….ali za to su krivi hindu scenaristi sto razvlace seriju, pa nam nije ostalo nista drugo nego da pravimo scenario po svom nahodjenju

    • zzzzzzzzzzzz says:

      IZGLEDA DA JE ALEKSA JEDAN OD ONIH STO “NE VOLE TORALINU GLUMU” PA OSMISLI SCENARIO GDE ONA NAJGORE PRODJE PA JE I AMOL MALTRETIRA MEDJU OSTALOM

  6. visnjicka says:

    Alo drz’te te se teme ne lupajte vise michel je u pravu sto je aleksa ono sto si ti smislio ni pas s maslom nebi pojeo sto se serije tice vise volim da procitam sta ce biti jel kad gledam na pinku vise reklama nego serije a i razvuku ga tako mnogo to vise nema smislsa na pinku puste pola od juce i pola sto je novo a sto se scenarija tice jeste malo otisao ubkrivo al sta ces mi tu nemozemo nista

  7. michel says:

    sta reci, danasnja epizoda serije SVASTA PO NESTO….je dosta dirljiva, tuga u kuci Singovi,glumica koja igra ulogu Gange je vise nego dobra, odlicno to radi, isto kao i Jagi…..kod Sekarovi cveta ljubav, nema veze sto Siv nije tu….medjuljudski odnosi izmedju Sanci i Anandi su sve jaci i bliskiji…..izgleda da je Sanci poslusala Jagija, kad joj je rekao….ako ne zna da se ponasa ima primer pred sobom ANANDI…pa se ova sad prikrpila uz nju kao da mama Ira i ne postoji…..mnogo mi bode oci mali (po mom misljenju trebao bi da bude veliki) NANDU….oni bih njega trebali vec da pripremaju za zenidbu, a on se jos igra sa …..salagalicama,puzlama i kojekakvim igrackama…..smasno, stvarno smesno….ajde razumem da dete zaostane u razvoju, ali u godinama ??? eee to ne razumem….oni izgleda nemaju onu pesmu……vreme leti idu godine….nema veze sacekacemo mi i da Nandu poraste…imamo mi tri-kade, sta nam fali da gledamo jos koju godinu, iovako smo se navikli na njih…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *