Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 251. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 251. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 251. deo
Čim je Akaš doveo slugu, baka je tražila od sluge da joj prizna da je prisluškivao njihov razgovor kada im je u gostima bila Sumitra sa mužem. Traži da joj prizna kome je u selu pričao da će se o njenoj unuci i unuku snimati serija. Sluga je bio zatečen i samo je ćutao. Baka ga je pritisla i on je priznao. Tog dana je došao u kuću pomoćnim stepenicama da bi uzeo flašice sa vodom jer su deca bila žedna. Priznao je da je slučajno čuo deo njihovog razgovora. Kada je čuo da će se o Miti i Akašu snimati serija šokirao se i tada mu je ispala jedna flašica sa vodom. Odmah ju je podigao i otišao. Kune se da je samo svojoj sestri to rekao.
“Znate, moja sestra se uvek ranije raspitivala za Vaše zdravlje i kako ste. A od kada su se Akaš i Miti sa decom doselili ovde uvek pita i za njih. Ona ih obožava i sve najlepše priča o njima. Naročito gospodina Akaša puno hvali, da je divan suprug i otac i drago joj je što oni sada žive sa Vama i što više niste sami. Priznajem da sam se tada izlajao i rekao joj, u poverenju, da njihov život baš i nije bio lak i da će se o njima snimati serija. Siguran sam da moja sestra to nikome nije rekla jer se zaklela da će o tome ćutati. Bili smo sami kada sam joj to rekao, ali sada sumnjam u njenu mladu snaju, možda je i ona čula naš razgovor, možda je ona to razglasila po selu. Neko se našao pametan i pozvao novinare.” – dodao je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Indowarta.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!