Srce mafije 150. i 151. epizoda!

Srce mafije -Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Srce mafije 150. i 151. epizoda!

By  | 

Srce mafije 150. i 151. epizoda!
150. epizoda
Merjem neguje Hizir Alija kao vlastitog sina i Džejlan joj je zahvalna zbog toga. Hajrije nagovara Ilijasa da se pomiri sa Esrom, ali on neće ni da čuje. Predlaže i Merjem da se rastane od Hizira ukoliko nije srećna s njim, a Merjem ga opominje da se opameti. Hizir se sukobljava sa Erdžumentom i upoznaje njegovog brata Merta. Tipi je raspamećen jer je Hizir pucao u njega. Ender govori Rehi da prenese ocu kako je njihovo bratstvo završeno i da će od sada svako na svakoga pucati.

151. epizoda
Ilijas je zatečen vešću kako je Hizir napao Erdžumentove i Fikretove ljude. Hizir odlazi kod Suzan koja mu objašnjava kako je došla u Istanbul kako bi štitila Unala i njega. Takođe mu predlaže da ostavi liderstvo. Emine dolazi kod Hajrije kako bi se žalila na Hizira jer je napao njenog muža. Handan se više ne želi truditi oko odnosa Alpaslana i Hizira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site