Madhubala - 02.04.2014. - RK izbacuje Madhu iz sobe!

Indijske Serije

Madhubala – 02.04.2014. – RK izbacuje Madhu iz sobe!

By  | 

capture-20140402-184857

Madhubala – 02.04.2014. – RK izbacuje Madhu iz sobe!

Madhu se vraća u sobu. RK je pogleda i sedne preko puta nje. On joj da flašicu vode i izvine joj se, kaže da ne voli da iko plače. On se igra sa cvećem. Ona pije vodu. On se smeši videvši je. Ona mu se zahvali. On kaže da joj je dao vodu, sad neka mu ispriča priču. Daje joj knjigu sa pričama i kaže da ne voli da čita priče već da sluša. Moli je da mu ispriča priču. Madhu je šokirana. RK: “Želim da čujem priču, znam da će moja lutka doći, ko će mi čitati priče, ti si moja lutka zar ne, hajde.” Madhu: “Ja nisam tvoja lutka i nisam došla da pričam nikakvu priču, ideš zamnom kao dete, molim te idi odavde.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK: “Grdila si me, jako si loša, idi iz moje sobe.”  Ona se izvinjava. On joj vikne da ide i izgura je izgura je iz sobe. Tamanna dođe i ismeva Madhu da ju je muž izbacio iz sobe, sada ne može da ima suhaagraat a čak ni krevet na kom će da spava. Nastavlja: “Verovatno si navikla da spavaš na podu, zar ne? Srećna si što si dobila muža i dete zajedno.” Ona ode smejući se. Madhu plače. RK zove Madhu lutko i pogleda je. On joj da igru upravljač i kaže da može doći u njegovu sobu ali mora da obeća da ga neće grditi i da neće spavati na njegovom krevetu. On pruži ruku i pita je da obeća, ali Madhu ne obeća. RK kaže da nema obećanja i zatvori vrata. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *