Arohi saznaje cijelu istinu o Dipu i kaje se što ga je upucala

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 175. ep. – Arohi saznaje cijelu istinu o Dipu i kaje se što ga je upucala!

By  | 

Arohi je u autu i prisjeća se razgovora sa Dipom i kako ga je upucala. Naredi vozaču da zaustavi auto pored hrama. Plače i pita Boginju da li je počinila zločin ubivši tog đavola. Zašto onda osjeća da njen mozak ne odobrava ono što srce kaže. Osjeća se kao da je počinila smrtni grijeh. Moli Boginju da je blagoslovi, ne želi da plače za tim đavolom, nije zaslužio. Zvono počne da zvoni. Arohi nastavi da je i ona nakon što je ubila đavola vratila se bogu Šivi i djeci. Isto tako ona želi kod Nikua i Čavanija, da ode daleko sa njima zauvijek. Zvono i dalje zvoni, sveštenik joj prilazi, pita je zašto ide. Vraća se bez da uzme nešto. Nije stavila ni sindur niti uzela ponude. To nije dobro. Arohi se izvini, on joj stavi tilak na čelo i šokira se. Ona pita šta je bilo, on veli da nakon što vidi njeno čelo, osjeća da će njen dalji život biti pun poteškoća. Ona pita kako misli. On veli da cvijeće koje će susresti će u stvari biti trnje. Odnosno ono što smatra srećnim završetkom će se pretvoriti u noćnu moru za nju. Mora biti jako oprezna, jer ono što vidi nije istina, a ono što ne može da vidi se stvarno događa. Neka uzme blagoslove Boginje i neka joj se moli da joj pomogne u daljem putu. Arohi uzme prasad i zbunjena je, šta je htio reći, nije dobro, mora brzo kod Čavanija i Nikua. Sjedne u auto. Zove nekoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *