Ishq Mein Marjawan & Tu Aashiqui - JD-ovi banditi napadnu Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan & Tu Aashiqui – 191. ep. – JD-ovi banditi napadnu Arohi, Deni je spasi!

By  | 

Virat govori da moraju saznati šta se desilo Dipu. Pritvi veli da trebaju da mu pregledaju sobu. Arohi dolazi i pita odakle oni tu. Virat veli da su došli da pitaju da li ide na zabavu. Pritvi veli da idu na zabavu kod Ahana. Ona krije identifikacionu kartu i govori da je Dip zauzet na sastanka, a ni ona nije dobro, želi da se odmori malo. Virat veli da je u redu, neka se odmori. Odu. Pritvi veli Viratu da je Tara shvatila šta rade, napravila bi scenu. Virat veli da se Tara čudno ponaša, on će ostati da pazi na nju. Roma veli da je Tara njena kćerka, neće ići protiv njih, moraju ići na zabavu, neka ne brine za Dipa i njegovu majku, svi dokazi su kod nje. Neka se spreme.
Arohi pokušava naći koledž na osnovu kartice. Dip dolazi i govori da ne želi ništa da sluša, dosta mu je, neka ode. Ona pita šta mu se dešava. On veli da je Tara pobjegla, opasnost vreba, bolje je ako ode, on je sakrio Čavanija, neka ode po njega. Pakuje joj stvari. Ona odbija da ide, veli da će ići zajedno, trebaju jedno drugo. On vikne da ona njemu ne treba, nema ništa što ih spaja. On mu pokazuje identifikacijsku karticu sa koledža. On je šokiran, ona veli da mogu ići zajedno u Rađastan i saznati njegovu prošlost. Moraju ići tamo. Dip govori da mu ne treba ona, sam će naći porodicu. Arohi odbija da ide. On misli da je odgovoran za sve što joj se desilo, ali nije. On je sve što ona ima sada. Budućnost je njihova. Neka je uzme za ruku, da zajedno koračaju. Trebaju jedno drugo. Ona ide u Rađastan, njegova Arohi će ga čekati na stanici. Vjeruje da će doći.  Dip jedva kontroliše emocije. Arohi ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *