Shakti 525. ep.,pecijal! Harman i Đaslin prave lažno venčanje kako bi spasili Ravin ugled!

Indijske Serije

Shakti 525. ep.,pecijal! Harman i Đaslin prave lažno venčanje kako bi spasili Ravin ugled!

By  | 

12. 6. 2018. – Shakti – Specijal! Harman i Đaslin prave lažno venčanje kako bi spasili Ravin ugled!

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE:
U ponedeljak, 11. 6. 2018., nije bilo posebne epizode ove serije zbog velike specijalne epizode serije ,,Ishq Mein Marjawan”, u kojoj su, među ostalima, bila i dva lika iz serije ,,Shakti” – Harman i Harak Sing.

Specijal je bio zabavan. Harman je pomogao Arohi da nađe zlu Taru, a na kraju je Tara i uhvaćena. Harak Sing i Surađ su ušli u svađu, ali su ih Čakor i Pankti smirili.
Epizoda je bila puna plesa i pesama što se mnogima dopada.
Pratite nove epizode serije ,,Ishq Mein Marjawan” (IMM) radnim danima i subotom na Kolorsu i na našem sajtu, a ,,Shakti” radnim danima na sajtu i Kolorsu u 20:00.
Današnja i sutrašnja epizoda ove serije će biti veoma uzbudljiva i specijalna!
Krećemo sada…

Današnja specijalna epizoda kreće sa Harmanom, koji je zabrinut i misli o Đitovom uslovu. Harman onda kaže u sebi: ,,Makar je jedan problem rešen. Arohi i Dip (iz IMM) su uhvatili Taru na vreme i sprečili eksploziju. Tara je tamo gde joj je mesto…. u zatvoru. Sada moram da rešavam svoje probleme. Šta da radim?”
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *