Rat ruža 6. epizoda!Mert zaprosi Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 6. epizoda!Mert zaprosi Gulru!

By  | 

Rat ruža 6. epizoda!Mert zaprosi Gulru!
Džihan govori Gulru da se mnogo uplašio da joj se nešto dogodilo i da bi umro kada bi se njoj nešto dogodilo.Gulru mu govori da bi svi umrli da vatrogasci nisu stigli na vreme.Ona mu govori da je ljuta na njega.

Gulrin otac saznaje da su Gulru i Mert zajedno i brine se da Mert ne iskoristi njegovu kćerku.Džihan je ljubomoran kada vidi Merta i govori Gulru da ne želi više da ga vidi u dvorište i da ne želi da je tak momak ljuti.

Gulfem odlazi kod Omera kako bi razgovarala u vezi Džihana i Gulru.Omer joj kaže da Džihan voli Gulru.Gulfem smatra da je Gulru samo služavka i da on povezuje situaciju sa Mebrurom.Ona je ljuta i besna izlazi govoreći mu da malo fali da prekine dugogodišnje prijateljstvo.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *