Bepannah – 68. ep. – Zoya je kidnapovana!

Bepannah

Bepannah – 68. ep. – Zoya je kidnapovana!

By  | 

Zoya je kidnapovana!

Epizoda je emitovana u Indiji 20.06.2018.

Harsh i Aditya sa nestrpljenjem očekuju Siddiqui porodicu. Aditya je zabrinut šta ako Zoya odbije da dođe na zabavu, međutim, oni tad dođu na zabavu. Ljudi na zabavi se pitaju da li su Zoya i njena porodica pozvani takođe na zabavu. Anjana ode da dočeka goste. Ona ponudi da zaborave sve što se desilo. Arjun i Noor se pogledaju. Arjun pokuša da priča sa Noor, ali ona ode ljuta. Harsh kaže Adityi da bude sa Zoyom dok on popriča sa Wasimom.
Arjun donese piće Noor, ona je ljuta, odbija. Zoya traži Noor, Aditya joj prepreči put. Žena koja sedi u blizini kaže da Hoode nisu otkazale Eid zabavu posle svega što se desilo. Aditya se složi sa ženom i kaže da mu je neko rekao da ih Ramazan uči da imaju strpljenja i veru u dobro; slično tome, Eid ih uči da ostave prošlost iza sebe i da nastave dalje sa životom. Zoya krene da ode, ali Aditya kaže Zoyi da je za njihovo prijateljstvo bilo potrebno da njihove porodice budu zajedno. To će se danas desiti.
Arjun pokuša da objasni Noor da on nije znao da je ona Zoyina sestra. Noor izgleda ljuto, neće da ga sluša i pojača zvučnik za muziku. Rajvir posmatra ovo.
Aditya se popne na binu. On kaže da ove godine oni proslavljaju Eid zajedno sa porodicom Siddique. Gosti tapšu, on pozove Zoyu na binu. Zoya se rukuje sa Adityom i požuri da siđe. Aditya promrmlja da bar pred ljudima moraju da se ponašaju kao da su nevini. Zoya odgovori da nju nije briga; ono što nju zanima jeste to što su Hoode optužile Yasha za pokušaj samoubistva i za ubistvo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *