Crni hleb 6. i 7. epizoda!

Crni hleb (Kara Ekmek)

Crni hleb 6. i 7. epizoda!

By  | 

Crni hleb 6. i 7. epizoda!
6 epizoda
Sa jedne strane je tu Ali koji gori od želje za osvetom, sa druge Selinina drugarica koja gleda samo svoju korist. Četin ne zna šta da radi sa Asije koja čvrsto drži njegove uzde. Tajlnov i Halin brak polako puca, a ona to ne želi da prihvati. Hoće li se vatre u vili stišati?

7 epizoda
Asije primećuje da se nešto dešava između Mine i Tajlana, i oseća se loše zbog toga. Ona saznaje da je Berkant došao u vilu. Asije želi da se odmah spakuje i ode, ali Četin je sprečava. Berkant odlučuje da primeni drugačiji pristup kako bi saznao zašto je Asije u toj vili, umesto da se suoči sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *