Čakor vidi Nenu u hramu i nastavlja da je prati!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1084. epizoda – Čakor vidi Nenu u hramu i nastavlja da je prati!

By  | 

Čakor vidi Nenu u hramu i nastavlja da je prati!
Prevod: Maya.

Imli je u sobi, mlatara sandalom po vazduhu i ponaša se ludo. Čakor i Vivan gledaju iz prikrajka to i tiho pričaju. Vivan je ubeđen da je ovo Imlina gluma, ali Čakor kaže da ih Imli ne vidi i čini isto. Pita ga da li misli da Imli glumi. Vivan tvrdi da ne veruje Imli nimalo. Čakor kaže da ima ideju, daće mu špijunsku kameru pa da pripaze na nju i vide da li glumi ili ne. Vivanu se dopada ideja i složi se.
U hramu, Nena dolazi vedro da se pomoli i onda vidi da na “aarti” tanjiru fali “kumkum”. Čakor dolazi tu isto s velom na sebi, Nena joj priđe i zamoli je da joj dâ malo svog “kumkum”-a. Čakor se složi, daje joj, svako ima prava na to. One staju jedna pored druge pred idol Boginje i kreću da se mole dok je muzika u pozadini….. Čakor gleda Nenu i sazna da je to ona, a Nena onda priđe nekom svešteniku (Panditu) koji joj govori: ,,Poznajem te otkad imaš samo 12 godina. Moliš se za dug život pukovnika Jašvanta. Sada će mu Boginja (Mata Rani) zasigurno podariti večan život…”
Čakor stoji pored i sluša sve to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *