Odbacena 17.04.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 17.04.2013.

By  | 
11208_156485317842558_2036444239_n
Miti pita Ekadish ko je ta zena, bila je zakljucana u sobi na spratu. Pokusavala je da otvori vrata. Njoj (Miti) niko nije rekao da je neko zakljucan toliko dugo. Ona se uvek cudila kad god je prolazila tuda i cula neki zvuk. Kad god je pitala kakva je to buka oni bi joj rekli da ne ide tamo i da je to vetar, plasili su je. Sirota zena je bila zakljucana tamo. Svi su rekli da je to samo vetar i da ne ide tamo. Svi su zabrinuti i shokirani, razmisljaju sta da kazu Miti. Mama ljutito zgrabi zenu za ruku, pita kako je dosla tu i zbog cega. Zena je u bolovima. Mama se potom nasmesi pogledavsi u Miti. Kaze joj da je to njegova zena – Kadambari i da je bolesna. Ekadish kaze Mami da odvede zenu u sobu, bolesna je. Kaze da se nada da nece napraviti neku dramu. Mama taman krene uz stepenice kada se ponovo oglasi Miti: “Bolesna? Zbog koje bolesti zakljucavamo ljude u sobu? Kakav je to tretman?” Svi su bez teksta. 
Ekadish: “Snajo, ona je godinama bolesna. Luda je. Vodili smo je svuda na lecenje, ali nije vredelo. Zato smo je zakljucali unutra. Mi tu nista ne mozemo. Moze da povredi sebe ili nekog drugog takodje. Sta ako uradi nesto lose? Brat Agarth (Mama) se lepo brine o njoj. On ju je drzao tamo jer ne moze da je gleda kako pati u dusevnoj bolnici.” Ona se izvinjava gostima i kaze da je zabava zavrsena. 
Miti razmislja o onome sto je E. rekla, ali nije ubedjena. Mama odvodi Kadambari na silu. E. kaze Akashu da odvede Miti u sobu. Oni krenu, E. ih prati ljutitim pogledom. Nirbhay ispusta bubanj besan. E. mu kaze da mora imati strpljenja. 
Akash seda pored Miti na krevet i pruza joj casu vode, ona odbija. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *