Jiji Maa - 6. 7. 2018. - Falguni je oteta i zarobljena, ukućani je traže!

Najave za indijske serije

Jiji Maa – 6. 7. 2018. – Falguni je oteta i zarobljena, ukućani je traže!

By  | 

Falguni je oteta i zarobljena, ukućani je traže!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Nijati je u sobi pored Utare i preti joj: ,,Ako se išta desi mojoj sestri (Falguni) propašćete. Ona se isto nije plašila ničega, pa neću ni ja! Sada ću ja nju braniti! Sujaš će saznati da ste Vi ubili njegovu majku, svekrvo. Ako pritom izgubim Vidana, ne zanima me. Za mene je moja sestra najbitnija. Ako ja izgubim Falguni, Vi ćete izgubiti komfort i slobodu. Otići ćete u zatvor i umreti tamo!”
Okrene se i ljutito ode odatle. Utara ustane iz kreveta i razmisli: ,,Bože… Da li sam ja sama sebe upropastila poslavši Falguni odavde? Ne, ako Nijati kaže istinu o meni… Prvo ću naći Falguni i vratiti je kući, a onda ću i nju i Nijati krišom ubiti! Idem sada…”
Ona uzima telefon i zove svog pomoćnika, Šoma, oslovi ga.
Napolju, Falguni sedi pored svoje stare kuće i jede nešto. Falguni onda uzima torbu na leđa, odlazi do vozača i pita se šta da radi. Falguni probudi vozača taksija, seti se Nijatinih reči i kaže da želi ići u zemlju lutaka. Vozač je pospan i veli da ne želi da ide tamo, neka unajmi nekog drugog. Falguni ode i onda zastane: ,,Mama nije tu da mi ukaže pravi put. Kuda da idem? Tako mi puno nedostaje moja Bittu Didi (Nijati). Da se vratim kući?”
Falguni krene, ali se onda seti Utarinih reči i stane: ,,Neeee… Tamo će me onaj zli doktor povrediti tom velikom injekcijom. Ići ću peške nekuda…”
U kolima, Sujaš, Vidan i Nijati traže Falguni. Prikazan nam je lep grad noću…
U drugim kolima,
Utara i Šom traže Falguni. Šom se žali kako je spavao mirno i tada ga je ona pozvala, a Utara mu kaže da ćuti i da će ga prebiti ako je ne bude slušao. Izludela ju je Nijati… 😀 (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *