Odbacena 18.04.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 18.04.2013.

By  | 
248367_565339650177545_1596433350_n
Pavitra kaze Gomti da pusti to, a Akashu kaze da ne brine, uradice kako je rekao. Miti mu pridje i zahvali mu sto je razumeo ono sto joj lezi na srcu. Akash klimne glavom i oni zajedno podju u svoju sobu. Pavitra ismeva nacin na koji se Miti zahvalila Akashu i pita se sta se to desilo sa njim. Obe setre krenu kod Ekadish da joj ispricaju sta se desilo. Kajri se pojavi iza stepenista i nasmeje zadovoljna sto je tetkama propao plan. 
Djogi prica sa Ratoreom, vrlo je zabrinut i pita se kako ce sada pronaci Miti, gde je ako nije u Svajcarskoj. Mukta cuje njihov razgovor i shokirana je: “Miti nije u Svajcarskoj… Znala sam da je Vishnu prevarant i lazov, ali tada mi niko nije verovao. Sta ako se Miti nesto lose desi? Sta cemo reci ammo nani (Damini)? Kako cemo je naci, deda? Reci mi?” Djogi joj kaze da se smiri, Damini ne sme to da sazna, bila bi potpuno slomljena. Kaze da zna da je napravio veliku gresku, ali tek je skoro to shvatio. Mukta pita sta ce sada da rade. Ratore kaze da ce otici u policiju sto pre. Djogi se slozi. Mukta se brine.
Pavitra i Gomti su kod E. Pavitra joj kaze da nesto definitivno nije u redu, Akash im nije dopustio da nateraju Miti da pojede ovcetinu. Gomti potvrdjuje to, kaze da im je propao pokusaj da naruse Mitinu veru. E. kaze kako je Akash njen sin i sigurno postoji razlog sto se tako ponasao. Gomti kaze kako ga oni znaju od detinjstva, ali sada se nesto promenilo. Pavitra komentarise kako je Akash govorio kao da mu oni nisu nista, a Miti je njegovo sve. A ako se nastavi tako, onda bi on jednoga dana mogao reci kako se zapravo zaljubio u Miti. Ekadish besna udara Pavitri samar i kaze joj da vise nikad ne kaze tako nesto inace ce snositi posledice: “Ozenio je tu Ichinu cerku zbog mene! Gledao me je kako patim 20 god.! On je zenica moga oka! On tu Ichinu cerku moze samo da mrzi, nikada da voli! Nikada!” Ona podigne ruku da opet udari Pavitru, ali se iskontrolise. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *