Odbacena 19.04.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 19.04.2013.

By  | 

401901_196963933794696_1098092767_n

 

Nirbhay pita Miti misli li ona da oni Kadambari drze gladnom, ona je bolesna i nema pojma koliko puta na dan jede. Kaze joj da vise ne ide kod nje, sta ako je povredi jer je bolesna. Miti: “Nece. Imam puno poverenje u nju da nece. Njoj treba ljubav. Mozda je nikada nije ni dobila. Oprostite mi Mama ji, ovo bi vi trebalo da radite, a ne ja. (Akash slusa njihov razgovor sa sprata.) Vasa zena je bolesna pa je vasa odgovornost da je negujete. To je znacenje 7 bracnih zaveta koje izgovaramo na vencanju. Ako je jedan partner bolestan, drugi se brine o njemu. Ako je jedan slab, onda ga drugi partner drzi za ruku. (Nirbhay kipti od besa.) Ovo je znacenje bracnih zaveta, zar ne? Vi ste stariji od mene i mora da to bolje znate, pa zasto onda radite ovo? Sami ste rekli da je u ovom domu snaja tretirana kao cerka. Ona je vasa zena, a kakvo je postovanje ovde dobila? Ne daj boze, ako se vi sutra razbolite, mislite li da mami ji nece brinuti o vama? Ako se Vishnu razboli, onda cu bez sumnje ja brinuti o njemu. Ako se meni nesto desi, kladim se da ce se Vishnu vrlo brinuti za mene. On me ne bi nikad zakljucao u sobu sta god da mi se desi ili iz bilo kog drugog razloga! Potpuno mu verujem! Znate li Mama ji, pre vencanja sam obecala majci da ce sva odgovornost prema mom muzu biti ispunjena. Svi njegovi rodjaci postace i moji. Preuzecu potpunu brigu o mami ji. Trebalo bi da krenem sada i dam joj dorucak.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nirbhay pogleda u Mamu i zakoraci ka Miti. Mama ga zaustavlja. Akash i dalje sve cutke posmatra.
Miti: “Devere, oslobodi mi put. A ako budes opet probao da me zaustavis oticicu pravo u policijsku stanicu i podici prijavu protiv tebe. Necu se ni sekundu uplasiti. (Mama je zacudjeno pogleda.)” Miti odlazi uz stepenice. Akash se vraca u svoju sobu. Mama kaze Nirbhay-ju da se smiri.
Nirbhay: “Vise ne. Dosta smo trpeli i previse je govorila. Sada ne mogu da kontrolisem svoj nagon. Samo mi kazi i isecicu je na komade.”
Mama: “Cutali smo zbog moje sestre, ali vise ne. Neprijatelj moje sestre je umro, sada je red na njenu cerku. Posalji je svojoj majci. Dosta je bilo! Ubij je!”
Nirbhay je zadovoljan.
Miti odlazi kod Kadambari i daje joj da jede, dirnuta je do suza gledajuci je kako brzo guta hranu. Ona joj dodaje vodu, brise joj lice sarijem. Kada Kadambari zavrsi sa jelom, Miti ustane da ode sa posluzavnikom, ali je ova pozove po imenu. Miti je srecna, nasmesi se, obrise suze i okrene se: “Znate moje ime? (Zena klimne glavom.) Kako?”
Kadambari se uplasi videvsi nekoga iza Miti. To je Ekadish koja ih posmatra kroz otskrinuta vrata. Miti pokusava da je umiri, ali uzalud. Kadambari od straha slucajno gurne Miti i ona padne, udari glavom o sto i povredi se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *