Kasam - 13. 7. 2018. - Suđenje je počelo napokon!

Najave za indijske serije

Kasam – 13. 7. 2018. – Suđenje je počelo napokon!

By  | 

Suđenje je počelo napokon!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Batra dolazi s Mališkom i Šilpom (Mališkina sestra) tu. Vikas je isto tu, Kritika mu kaže da optuženi Ranbir još nije došao. Mališka se brine da neće biti suđenja ako Ranbir ne dođe. Vikas pita kako neće biti i kako Ranbir neće doći, moraće da dođe ili će biti automatski okrivljen. Mališka glumi da plače. Sudija (žena) seda i suđenje kreće. Vikas ustaje i predstavlja se, a Prakaš (Ranbirov svedok) ustane i govori: ,,Ja sam Prakaš Agarval, branim Ranbira. Jer on ovaj zločin nije ni počinio…”
Ranbir tada ulazi tu sav srećan: ,,Zdravo svima! Zdravo, ljudi. Šta je bilo? Žalim što kasnim. Oprostite mi, žalim! Hajde da sednemo i idemo dalje. Došao sam na vreme, ali sam imao problem s parkiranjem…”
Đijana ulazi u Ranbirovu kuću i pita Mahimu da li je Ranbir otišao na suđenje. Mahima nema pojma o čemu je reč i odgovara: ,,Otišao je na utakmicu. Kakvo suđenje?”
U sudnici, Vikas govori kako je Ranbir pozvao Mališku u hotelsku sobu u 12 i probao da je siluje, ali ga je Mališka ošamarila i uspela da pobegne odatle. Aki kaže da mu je brat nedužan i da je Vikas Šarma lažov, a ne advokat. On kaže da ga je Mališka lažno optužila. Vikas ga uvredi: ,,Ovi ljudi ne treba da dolaze na sud. A i ako dođu, treba da budu izbačeni!”
Ranbir se naljuti i upozori ga: ,,Oj! Nemoj da vređaš mog brata! Jasno?”
Vikas se nasmeši: ,,Oj? Šta to znači? Ovo nije kuća tvog oca!”
Advokat kaže Ranbiru da se smiri, ali Ranbir besni: ,,Kako da se smirim? Ne mogu da se smirim!”
Advokat ga ubeđuje da se smiri. Ranbir pita kako da se smiri, Batra ga pita zar mu niko nije objasnio kako se ponaša na sudu.  (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *