Odbacena 24.04.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 24.04.2013.

By  | 

450edd62

 

Akash: “Ono sto si rekla u stvari si pogresno razumela. Ja ne volim Miti. (Brzo skrene pogled nakon sto to kaze.)”
Kajri: “Do kad ces obmanjivati sebe? Jednoga dana ces morati da prihvatis istinu.”
Pavitra prekida njihov razgovor i pita Kajri: “Sta pokusavas da ga naucis?”
Kajri se uznemiri, pa kaze kako je rekla da ce se Mitini bolovi mozda pogorsati. Pavitra zeli da se to i desi kako bi njihova porodica osetila veliku srecu: “Zar ne sine? (Pita Akasha, a on nema drugog izbora sem da klimne glavom.)”
Akash uzima kadhu i odlazi u sobu. Kajri je zadovoljna, dok Pavitra razmislja o Akashu.
Akash se seca sta je Miti rekla Mami, da ce se on (Akash) brinuti o njoj ako joj se nesto desi. On tuzan gleda Miti kako mirno spava, a zatim je pomiluje po kosi. Miti govori u snu: “Nema potrebe da se plasis. Vishnu je samnom, zar ne?” Akash je dodirne po glavi kako bi je probudio. Miti otvara oci i nasmesi mu se ljupko. Pokusa da se pridigne, ali je zaboli rana. Ona pozeli Akashu dobro jutro. On joj namesti jastuke kako bi joj bilo udobno.
Miti: “Mama mi je dosla u san. Bila je vrlo uplasena videvsi me povredjenu i ispitivala me je kako i zasto. Rekla sam joj da se ne plasi jer je Vishnu samnom.”
Akash je iznenadjen. Daje joj kadhu (tecnost od mesavine biljaka, koristi se kao lek). Ona proba, kaze da je gorko. Akash joj kaze da popije kako bi joj rana brzo zarasla. Miti se nasmesi srecna sto se on brine o njoj: “Znas, uvek sam sanjala da mi muz donese jutarnji caj. Bar si poceo sa kadhom. Nije lose. (On klimne glavom, ona se nasmesi.) Samo se salim.” Miti ga vidi izgubljenog u mislima pa ga pita za razlog. On joj kaze da ima vaznog posla. Krene da ode iz sobe govoreci joj da se pazi, uskoro ce se vratiti. Miti: “Slusaj, volim te! Vrati se brzo!” Ona se smesi dok Akash odlazi u zurbi.
Pol. inspektor, Djogi i Ratore stizu u internet kafe. Inspektor pokazuje zaposlenom u kafeu sliku Akasha i Miti sa vencanja. On prepozna Akasha, a za Miti kaze da nije dolazila sa njim. Ratore mu kaze da je sigurno uzeo fotokopiju njegove licne karte. Momak se nasmeje i pita ko to jos proverava u selu, ali mu inspektor u tom trenutku udari samar. Kaze mu da proverava licne karte sledeci put. Momak kaze da hoce. Nastavlja kako tu postoje 4 sela i navodi ih. Inspektor naredjuje svojim ljudima da pretraze prva 3 navedena sela. Momak im kaze da postoji samo jedna palata u Aatishgarth-u, ostali su svi nepismeni, pa nema svrhe ici tamo. Ratore kaze da ce on i Djogi otici da traze Miti tamo, ne zeli da rizikuje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *