Vish se pretvara da je Rehan, u Mahiru se probudi ljubomora zbog Rehana i Bele

Indijske Serije

Naagin 3 – 14. ep. -Vish se pretvara da je Rehan, u Mahiru se probudi ljubomora zbog Rehana i Bele!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Sveštenik radi puđu kako bi Bela povratila u potpunosti svoje moći, kako se ne bi pretvorila u zmiju pred svima čuvši da sviraju frulu (ljudi u crnom koji frulom sviraju neku posebnu melodiju koja uznemiri zmije i natera ih da dođu u svoj pravi oblik). Bela pokušava da se iskontroliše da se ne pretvori u zmiju, u šatoru je pa je ostali ne vide. Vish se na vratima krišom pojavi i počne ih usta da duva jak vetar, nastaje oluja unutar palate i svi se uspaniče. ACP inspektor kaže da zmija nije došla, ali taj jaki vetar jeste. Andy tera ove što sviraju melodiju da prestanu. Mahir kaže da će on da dovede Belu. Bela se pretvori u polu zmiju.Vish pokuša da zaustavi Mahira i duva vetar u njegovom pravcu. Sumitra pita Jamini da pođe, i pita Mahira gde je Bela, jak vetar i dalje vlada palatom. Mahir zamoli ukućane da odu, on će da dovede Belu. Anu govori ACP inspektoru da je Bela u šatoru, do sada se sigurno pretvorila u zmiju. Vish izvede Belu iz šatora (koji je valjda specijalno napravljen i smešten unutar palate). Mahir uđe u šator. Vish pita Belu da sada dođe u svoj ljudski oblik. Mahir dođe i uhvati Belu za ruku, zbog jakog vetra mu glava nije u pravcu nje te ne vidi da je polu zmija. Bela izvuče svoju ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *