Yeh Hai Mohabbatein - 19. 7. 2018. - Išita održava emotivan govor kako bi zadržala Romija kući! - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 19. 7. 2018. – Išita održava emotivan govor kako bi zadržala Romija kući!

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 19. 7. 2018. – Išita održava emotivan govor kako bi zadržala Romija kući!

Prevod: Maya. 😃

Raman se budi, vidi da je u svojoj sobi u krevetu i pita kako je dospeo tu kad ima u firmi bitan sastanak. Počne da ustane, Išita ga zaustavi i pita ga kako je. Raman pogleda i vidi da su svi ukućani okupljeni tu, oko njega. Išita mu objasni da je sastanak odložen, on je sada kod kuće i pao je zbog niskog pritiska u krvi. Santoši plače i izvinjava se svom sinu (Ramanu) što mu nije verovala, Išita im je svima danas svojim rečima otvorila oči. Raman je moli da ne plače, u redu je. Pihu srećno utrči u sobu: ,,Dobila sam trofej! Dobila sam tro…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona vidi sve na okupu oko Ramana i zabrine se: ,,Zašto su svi ovde? Tata, da li si dobro?”
Išita se nasmeje i odgovara svojoj ćerki: ,,Tvoj tata je malo umoran sada. Zato leži i odmara se…”
Pihu im onda pokaže svoj trofej i izjavi da je dobila prvu nagradu na takmičenju iz spelovanja. Ukućani se nasmeju i aplaudiraju joj. Išita zagrli Pihu i kaže joj da je najpametnija od svih njih. Pihu se nasmeje i otrči odatle. Svi odu iz sobe, osim Išite. Raman kaže da je čudno što je iznenada pao. Išita mu kaže da se opusti, događa se ponekad to. Uzme mu telefon sa kreveta i kaže mu da se javi ako zatreba išta. Ode. Raman je tužan, seća se kako ga je Išita uvek branila i tešila pa kako se on drao na nju i svađao s njom često. Raman zaplače i misli o Išiti… Zaključi da je ona puno toga radila za njega oduvek, treba da joj se izvini.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *