Jiji Maa - 19. 7. 2018. - Nijati kaže Sujašu Utarin zli plan, Sujaš joj ne veruje!

Najave za indijske serije

Jiji Maa – 19. 7. 2018. – Nijati kaže Sujašu Utarin zli plan, Sujaš joj ne veruje!

By  | 

Nijati kaže Sujašu Utarin zli plan, Sujaš joj ne veruje!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Vidan i Nijati idu sa nožem ka Sujaševoj sobi. Sujaš spava, a pored njega spava Falguni koja grli svog plišanog medu.
Sujaš se probudi i pogleda u mraku zbunjeno: ,,Nož? Ko je to?”
Svetla se upale. Vidan i Nijati se smeju radosno i pokazuju mu veliku tortu, doneli su nož da je iseku. Čestitaju Sujašu “plastičnu godišnjicu braka”. Sujaš se nasmeje i pogleda ih zbunjeno: ,,Plastičnu godišnjicu?”
Vidan i Nijati objasne: ,,Plastična godišnjica je šestomesečna godišnjica braka. Imamo ime za svaku godišnjicu. Prvi mesec – … (nabraja imena po mesecima)”
Sujaš se nasmeje. Falguni se probudi i vidi tortu, obraduje se i želi da jede. Utara i Đajant isto stižu tu i požele im sreću. Sujaš im se zahvali, želja mu je da se Falguni oporavi. Falguni želi da iseče tortu. Falguni i Sujaš zajedno iseku tortu držeći se za ruke. Svi uzmu po parče. Vidan i Nijati iseku svoju tortu isto i proslave svoju godišnjicu braka. Srećni su i grle se.
Kasnije, Falguni se umila i dolazi u sobu. Utara leži, glumi i govori: ,,Dan je bio baš dug. Biće jako opasno sutra…”
Falguni priđe i pita je zašto kad je Sujaš (gospodin junak) tako dobar. Utara laže: ,,Godišnjica? Ti ni ne znaš šta ta reč tačno znači. To znači… Nemoj nikome da kažeš da sam ti ja rekla ovo. Godišnjica je dan u godini kada neka osoba, poput tvog gospodina heroja, ubije ljude i tako sebi produži život!”
Falguni se uplaši i odluči da spava tu, neće nikuda ići. Utara je spreči: ,,Ne. Onda će posumnjati da sam ti nešto rekla. Idi kod njega i spavaj tamo. Idi u njegovu sobu. Možda me on neće ubiti. Tebe neće sigurno ubiti, ali mene… Nadam se da mi neće iseći prst…” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *