Shakti 553. ep.!Prito šalje Harmana i Somiju u Mahinderovu kuću!

Indijske Serije

Shakti 553. ep.!Prito šalje Harmana i Somiju u Mahinderovu kuću!

By  | 

Shakti – 19. 7. 2018. – Prito šalje Harmana i Somiju u Mahinderovu kuću!

Prevod: Maya.

Nani ulazi u kuhinju kod svoje ćerke i obrati joj se: ,,Ti puno voliš decu. Zašto onda izbegavaš priču o Harmanovom detetu? Da li je sve okej? Nadam se da nema nikakvim problema. Pitam te nešto. Zašto ćutiš? Da li je sve u redu sa Somijom?”
Prito je napeta i bez reči je. Harak Sing doziva Nani i uđe unutra: ,,Tražio sam te po celoj kući i ti si ovde. Dođi, imam da ti pokažem nešto jako lepo ovde. Idemo…”
Nani kaže da će kasnije to, ali Harak Sing je ubeđuje: ,,Ne, ne. Nikako, ne kasnije. Sada, dođi ovde. Gledaj tamo… Samo na minut. Eno tamo…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Odu. Harman uđe u kuhinju i obrati se majci: ,,Prito, želim da razgovaram s tobom hitno.”
Prito se složi, Harman govori: ,,Dokle će baka biti ovde? Hoću da kažem, dokle god je ona tu… pitaće nas i smarati o detetu. Ti znaš i sama kakva je Somija, zar ne? Odlaziće u sobu stalno i plakati nakon što čuje priču o detetu. Koliko će dugo ovo trajati sve, Prito?”
Prito odgovara suznih očiju: ,,Srećem se sa svojom majkom nakon toliko dugo vremena. Nedostajala mi je puno. Sada, kada je ona tu… drago mi je što je vidim, ali je ona puno omatorila i ne možemo nikako da joj promenimo mišljenje. (Tako je kod svih starijih ljudi, uglavnom – prim. prev.)
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *