Tu Aashiqui - 2. 8. 2018. - Ahan gubi sponzore zbog Rangoli, Monti i Pankti se sreću!

Najave za indijske serije

Tu Aashiqui – 2. 8. 2018. – Ahan gubi sponzore zbog Rangoli, Monti i Pankti se sreću!

By  | 

Tu Aashiqui – 2. 8. 2018. – Ahan gubi sponzore zbog Rangoli, Monti i Pankti se sreću!

Prevod: Maya.

Ahan je u kolima i zove Pankti, ali je nedostupna. KK (Muzički producent) ga zove i kaže mu da dođe u studio brzo. Ahan ga pita kako da dođe sam, želi da kontaktira Pankti prvo.
KK ga obavesti da njihov sponzor – gospodin Čada – dolazi tu uskoro i da treba da vežbaju za koncert koji je za 2 dana. Ahan se složi i zove Pankti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pankti dolazi u hotel u kome je Purva provela noć s Vikramom i raspituje se na recepciji o tome. Neko joj stavi ruku na rame i kaže da će joj reći sve. Pankti se okrene i vidi da je to Monti. Monti joj ispriča kako je video par puta Purvu s Vikramom, šta mu je Purva rekla itd. On kaže onda da zna šta se događa između njih. Pankti je zaprepašćena i pita ga šta radi ovde. Monti odgovara da želi znati zašto Purva radi sve ovo kad je on puno voli, hoće da je spreči samo. Ahan zove Pankti i kaže joj da dođe u Bandru na terasu da vežbaju, datum koncerta je dogovoren. Pankti pita kako da ide, ali joj Monti signalizira na ide. Pankti se složi i ode. Monti je odlučan da sazna zašto Purva radi sve ovo.
Manav (Ahanov otac) deli s Aparnom svoju muku da će se organizacija koja brine o deci zatvoriti jer nemaju dovoljno para. Aparna ga teši i sigurna je da će Bog srediti ovo. Oni se zagrle.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *