Deni i Saras rešavaju nesuglasice!

Indijske Serije

Saraswatichandra 275. epizoda – Deni i Saras rešavaju nesuglasice!

By  | 

Deni i Saras rešavaju nesuglasice!

Vidija priča sa Denijem i pita ga zašto ćuti. Deni odgovara kako je umoran. Svi rade pripreme za Holi. Čovek donosi drva i kaže da ih nema mnogo. Kumud mu plaća i pita da dostavi slatkiše deci. Čovek je blagoslovi. Kumud zove Sarasa i pita da li bi otišao u šumu da donese još drva. Saras se složi. Vidija pita šta se dešava. Deni dođe i Kumud ga pita da donese nešto drva. Deni se složi. Kumud priča ocu o Sarasovom i Denijevoj svađi.
Saras seče drvo. Deni dođe i vidi ga. Krene da ode ali misli o Kumud. Saras pomisli kako je sigurno Kumud poslala Denija tu. Deni isto seče drvo. Saras hoće da ga ovaj sasluša. Pokuša da ga zaustavi ali ga Deni gurne. Saras se povredi i ruka mu krvari. Deni se brine za njega.
Saras: “U redu je. Udario sam te sa tom rukom pa sam sada kažnjen. To je krvna veza.”
Objasni zašto ga je udario. Jako loše se osećao jer je sumnjao na njega. Rečeno mu je da je Kumud u Kusuminoj sobi, zato je otišao tamo. Kusum je mislila da je to on i zagrlila ga. Nije dao vremena da mu se išta objasni. Deni plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *