SiddhiVinayak – 200. epizoda – Sidi saznaje da je Vin sve prepisao na Manđirino ime!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 200. epizoda – Sidi saznaje da je Vin sve prepisao na Manđirino ime!

By  | 

SiddhiVinayak – 200. epizoda – Sidi saznaje da je Vin sve prepisao na Manđirino ime!
Manđiri preko telefona razgovara sa Rudrom (pravo ime zatvorenika Značka 103) i pita ga kako to da je Vin još uvek živ. Ovaj joj odvrati da sa njim niko na takav način nije razgovarao. Manđiri mu govori da Vin mora da umre i da nemaju puno vremena. Nema mesta ni jednoj greški. Neka ga što pre dokrajči. Prekine poziv.

Manđiri počne da aplaudira Sidi koja je stigla kući. Ona pokrije Sidi belom tkaninom i kaže joj da bi sad trebalo da se navikne da nosi belu odeću (kao udovice), pošto je za dva dana Vinovo saslušanje. Doda kako Bog nije postupio kako treba, a ona zna istinu o njoj. Ona zna ono što ne zna niko, a opet joj ne može nauditi ni na koji način. Sad kad to zna, savetovala bi joj da bude jako oprezna u vezi nje (Manđiri). Do sad bi trebalo da je shvatila da nema nikakav dokaz protiv nje, uklonila ju je sa svog puta. Zato bi bilo bolje da prihvati poraz. Sidi besno zbaci onu tkaninu sa sebe, te joj odbrusi da Vinuova i njena porodica treba da budu oprezni jer ona predstavlja pretnju za svakoga. Nije ona pogrešila, već Manđiri što ju je dovela u tu kuću kao Vinov štit. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *