SiddhiVinayak – 205. epizoda – Rudra je opsednut Sidi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 205. epizoda – Rudra je opsednut Sidi!

By  | 

SiddhiVinayak – 205. epizoda – Rudra je opsednut Sidi!
Manđiri pita Rudru zašto i on ne bi pošao sa Vinom na snimanje. Braća bi mogla da se zabave! Vinu se svidi ideja i pita Rudru hoće li sa njim. Mogu da podele mnogo toga. Međutim, Rudra odbije da deli ono što je njegovo. Potom doda kako je mislio na to da ne zna šta bi on radio tamo. Neka ide on sam. Vin odgovara da to nije ništa strašno. Rudra veli da ne zna kakvim se igračkama oni tamo igraju, a on bi svakako odskakao među njegovim prijateljima. Neka samo ide on. Vin odgovara da nije tako. Rudra pristane da pođe sa njim kad se bude malo komotnije osećao. Vin mu predlaže da onda provede dan sa majkom. On potom taman krene, kad mu Sidi kaže da ne može da ide. Napravila je “poha-u” (hranu) sa puno ljubavi. Počne ga hraniti. Rudra sav besan zarije viljušku u dlan. Ovi primete da mu ide krv i uznemire se. Vin ga pita da li je dobro. Ovaj odgovara da ništa ne bi bilo da nije video. Nije navikao da jede koristeći viljušku i nož. Sidi mu kaže da ide u svoju sobu, sad će ona da dođe sa kutijom za prvu pomoć. Manđiri želi da se ona pobrine za Rudrinu ranu, ali joj Vin kaže da pusti Sidi da sredi to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rudra pilji u Sidi dok mu ona sanira ranu. Nagne se nad nju i zatvori oči udišući njen miris. Sidi ga savetuje da u buduće malo više pazi. Ne mora da jede viljuškom i nožem. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *