Shakti! Sestre 571. epizoda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 571. epizoda!Varun se preruši u transrodnicu i kidnapuje Harmana!

By  | 

Shakti -( 14. 8. 2018. )

Prevod: Maya.

Nani, Harman i Somija se šetaju pijacom i smeškaju. Neki čovek na pijaci najavljuje ajurvedski lek koji povećava potenciju kod muškaraca i koji pomaže zasigurno. Nani čuje to, a Harman isto i razmišlja: ,,Bože! Sada će baka to da čuje i ona ista priča će se pokrenuti opet…”
Nani slaže da je zaboravila da uzme neku maramicu kod radnje za sladolede. Somija se ponudi da pođe sa njom, ali Nani odbija i kaže im da idu u kola. Somija joj kaže da se može izgubiti usput, zato će poći sa njom. Nani je uporna i odbija je: ,,Nisam tako stara. Kako mogu da zaboravim put do kola? Zapazila sam put dok sam hodala. Zašto biste išli sa mnom? Brzo dolazim!”
Harman se složi i kaže Somiji: ,,Ružo (Gulabo), baka nije detence. Kada tako kaže, biće tako. Dođi da je sačekamo dotle, hajdemo…”
Nani kaže Somiji da ne ide, upamtila je put do kola. Harman i Somija se okrenu i odu. Nani se nasmeje i ode drugim putem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na ulici,
komšiluk zaustavlja Haraka Singa i pita ga šta ima, kako je. Harak Sing se pozdravi sa njima i rukuje srdačno. Ovaj komšija mu kaže da je Harman pričao o nekim problemima sa svojom plodnošću. Pita ga da li je ta istina. Harak Sing se smeje i odgovara: ,,Ne. Današnji mladi govore takve stvari samo kako bi se zabavili i privukli pažnju. On je još uvek mlad, sveže krvi i moja je krv. Samo je kazao tako. Nemojte da se brinete, sve će da bude u redu. Idem sada, prijatno!”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *