Domacice sa Bosfora 80 i 81 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 80 i 81 epizoda

By  | 

JaseminDomacice sa Bosfora 80 i 81 epizoda

80 epizoda

Na proslavi Elif vodi svoju direktorku Meldu,kako bi joj pokazala da je život lep I pomogla joj da uživa u njemu.Melda primećuje zgodnog mladića koji I nju primećuje,mada njega bije reputacija ženskaroša.Njih dvoje se upoynaju.Melda uz ERlifinu pomoć započinje komunikaciju sa njim.

Nermin je očajna što je njen sin otišao da živi kod babe I tetke,a još više zbog situacije da neće sin ni da je vidi.

Meldina promena na poslu zbog jedne noći sa muškarcem, šokira sve njene zaposlene.Melda je dobra I ljubazna prema svima,a posebno prema Elif.Ona se I zahvaljuje Elif.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kudret ljubomoriše Zelihi zbog izgleda novog advokata, a ona dolazi do ideje da advokat laže da je oženjen i da ima decu, kako bi branio Kudreta.Advokat pristaje da ubedi Kuderta ali na svoj način.On mu govori da ima brbljivu ženu I da sa njom ne može da komunicira,već će dolaziti kod njega radi komunikacije,jer je on u stvari njegov advokat.Kudret pristaje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *