Ishq Mein Marjawan - 252. ep. - Počinje Viratova i Arohina vjeridba!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 252. ep. – Počinje Viratova i Arohina vjeridba!

By  | 

Dip zove novinare i veli da ih želi pozvati na vjeridbu Virata i Anđeli sutra. Sutra će Anđeli da nosi mehendi u Viratovo ime. Arohi pita kako on može da donosi odluke o njenom životu. Dip se obrati Viratu, njegova vjerenica bi trebala biti srećna, zašto je ljuta? U sebi pomisli da će saznati koja je Arohi ili Anđeli. Virat je pita zar nije srećna, ona potvrdi da jeste. Dip im čestita.
Šurekla pita Arohi kako se može udati za Virata. Arohi pita zašto da ne. Ona veli da ne zna istina, neka sačeka, pokazaće joj.
Čavani pita Arohi zašto je pristala da se uda za Virata. Već je udata za Dipa. Arohi veli da je njihova veza bila laž. Ništa nije preostala. A za Virata se udaje jer želi odgovore. Mora ostati tu i osvetiti se. Nema drugu opciju. Ali on neka se brine o sebi. Pita se zašto se Šureka ne vraća. Čuje je kako vrišti, požuri do nje. Šureka veli da joj se ruka zaključala u ormar. Virat je pita kako je tako nemarna, Šureka je uplašena. Virat kaže Arohi da se brine o njoj.
Arohi zavije Šureki ruku. Pita je šta je htjela pokazati. Šureka veli da ne može naću to. Pokazaće joj poslije, ruka je zaista boli. Arohi veli da se odmori. Ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *