Yeh Hai Mohabbatein - 23.8.2018. - Išita i Raman upadnu u pećinu!

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 23.8.2018. – Išita i Raman upadnu u pećinu!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Išita trči do sela pored za pomoć. Ona ne zatekne nikoga u blizinu i krene da viče iscrpljeno. Ugleda neki hram pored i sedne na zemlju pored. Raman je čeka da dođe i moli se. Išita plače i pita kako da ih spase. Simi se brine o Pihu i grli je. Pihu se probudila napokon. Neka žena dođe tu da pomogne Išiti, sasluša njenu priču i veli da će dovesti seljane za pomoć. Dade joj lekove i pođe. Išita se zahvali i trči ka Ramanu. Raman je tužan i oseća se skroz bespomoćno sada. Pihu kaže da je gladna i žedna. Simi joj se izvini što je upala ovde zbog nje. Pokuša onda da je razveseli i šali se sa njom. Obe onda shvate u kakvoj su situaciji i briznu u plač. Pihu krivi sebe za Ananjinu smrt. Simi joj briše suze i objašnjava joj da se to desilo slučajno, izvinjava se što je svih ovih godina krivila nju i Išitu za to, bila je luda i Parmit je dodatno ubacio tu mržnju u nju. Izvinjava joj se uplakano i zagrli je. Pihu joj kaže da ne troši svoju energiju plakanjem. Srećna je što je dobila svoju staru tetku natrag i kaže joj da je puno voli. Ramanova rana na ruci prokrvari ponovo, Išita uđe u pećinu i zaglavi se unutra ali kaže Ramanu da je dobro. Parmit vidi seljane u blizini i pita ih da li je sve u redu. Ovi kažu kako neka žena traži pomoć od njih. Parmit slaže namerno: ,,Video sam je malopre. Dobila je pomoć i otišla. Policija je došla sa njom. Idite svojim poslom!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *